Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz z123456789 #35554 üzenetére

    Üregvédelmi kálváriám

    A küszöb már ilyen volt, az előző tulaj megnyugtatott ezzel kapcsolatban. Egyszerűen eddig figyelmen kívül hagytam.
    Az üregvédelem náluk azt jelenti, hogy alvázvédelem, és az alváz elemek üregeinek védelme. Nem azt, hogy minden elem üregvédelme. Ezen innentől fogva kár is vitatkozni, mert én hiába mondom, hogy bárki akivel eddig üregvédelemről beszéltem, annak egyértelmű volt, hogy az összes elem üregvédelmére gondolok. Náluk ezt teljes/komplett üregvédelemnek hívják, és így kellett volna kérnem. És hogy azért is mentünk le az aknába, mert hogy ők csak az alváz részre gondoltak. Ha kinyitottam volna az ajtót, és mutatom, akkor lehet hogy ők is gondolnak arra hogy teljes üregvédelmet szeretnék. Szóval félreértettük egymást. Kérdeztem, hogy és még így is reális akkor az 50e Ft egy alvázvédelemért? Igen, kb ennyiért csinálják ezt a kategóriát. de a srác megnyugtatott, hogy az alvázvédelmem az nagyon pöpec lett, azt jól megcsinálta nekem...
    És akkor ott tartunk, hogy visszamentem reklamálni két pöttyért, ami a felnimen van...kicsit így már nevetségesnek, és "sakkmattnak" éreztem a helyzetet. Annak ellenére, hogy ez valóban kár, de a pöttyözésen kívül nem ajánlottak fel semmit, hiába sírtam nekik, hogy ez még sose volt fújva, karcolva, ütve ez a szett. Viszont inkább mással csináltatom ezt meg. Erre van ismerősöm, azt mondta, ki tudja szépen javítani nekem.
    Annyi szimpatikus volt a dologban, hogy a hölgy megjegyezte, legközelebb rákérdeznek ők is, mert úgy látszik ezt valaki másképp értelmezi mint ők.

    Nagy tanulság volt nekem, ezentúl muszáj mindent részletesen leegyeztetnem, ha idegen helyre megyek a kocsival. 50e-em, két szabadnapom, meg a felnijeim bánták.

    Itt van pár nagy felbontású kép a "pöpec" munkáról. Ezeket este csináltam havernál. Nem értek hozzá, de lehet jobb is...Bocs a szar képekért, nem vagyok egy művész lélek.

    Szintén este kaptam egy 86 000 Ft-os árajánlatot, januári előjegyzésre, a Totalcar-os cikkben említett cégtől, melyben részletezték, hogy az üregvédelem 64 500 Ft, így az alvázvédelem 21 500 Ft. Ez jóval olcsóbb, mint amennyiért csinálták nekem, ráadásul egy olyan cég, aki elvileg több éve csak ezzel foglalkozik, és a Dinitrol anyagról is hallottam már. Kérdés, mennyire marketingszagú ez a cikk? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák