Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Attas

    aktív tag

    válasz badcoy #88907 üzenetére

    Szia!
    2 hete van meg az utóbbi (49SK7900PLA) 230000ft ért vettem, de ma láttam a media markt reklámújságban, hogy már 199999ft-ra volt akciózva.
    Én nagyon meg vagyok elégedve vele. A hang beállítással kicsit el kellett pepecselnem, mert bár nagyon jól szólt, valamiért a dialógusok halkak voltak az egyéb hangok mellett. De már az is OK. + elsőre PC-n megcsináltam a csatorna rendezést, rátöltöttem, de másnapra elfelejtette, de úgy, hogy sok csatornára nem is lehetett odakapcsolni. De utólag valószínű Én hibáztam, Az első program keresésnél nem tettem be a CI kártyát, (Vidanet) Ugyan megtalált mindent csak a zömét nem engedte. Beraktam a kártyát és újabb keresés nélkül jó lett. A többit leírtam. Nos a hiba után újra programoztam,(már kártyával, majd ismét PC-n csatorna rendezés, és azóta tökéletes.
    Adás hiányában, pl csatorna váltások közötti 1-2 sec-ben látszik a megvilágítás, de amint van kép ez teljesen eltűnik, meg vagyok elégedve a feketével. A HD adások szépek a full HD filmek gyönyörűek. A kezelhetősége remek. A teló tükrözés (pl youtube)remek funkció!
    Egy negatívum, de ez nem is a TV-nek hanem az LG-nek szól. (Meg is reklamáltam) A leírásban (LG.hu) az szerepel a felvétel funkcióknál, hogy "Felvétel és lejátszás: Igen" Ebből arra következtettem, hogy tudja azt, hogy felvesz egy csatornát, míg egy másikat nézek. Merthogy más tévéknél az van odaírva ugyanezen résznél, "Csak az aktuális csatorna" pl SJ810V
    Nos 2 tuner hiányában ez sem tudja, csak félreérthető. Szerintem.
    Summa summarum Én nem bántam meg. Előtte egyébként nekem is LV5500 volt. 7-8 évig...
    A 50UK6470PLC-hez nem jár Magic Remote, külön kell megvenni. (az pedig nagyon jó dolog.)

    Remélem tudtam segedelmet nyújtani, még ha csak egy oldalúan is..

    "Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"

Új hozzászólás Aktív témák