Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Q, mint Quiet: új változat született a Chieftec Apexből

    ph A E-ATX lapokat is fogadni képes torony új verziója zajcsillapító paneleket és teli előlapot kapott a némaság érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomyka74

    senior tag

    válasz gerzsol #8408 üzenetére

    nekem 42LW4500-as van most és előtte egy 106-os LG plasma-m volt! sztem tv adások nézésére a plasma jobb valahogy annak szebb képe volt nekem. olyan tévézhetőbbnek tartom, a fogyasztását azt leszarom mert nem azért veszek ilyen tv-t,hogy filléreskedjek a fogyazstásával de ezzel mindenki máshogy van!
    viszont HD film nézésre ez a jobb de az hozzá tartozik az igazsághoz,hogy több mint duplája a kontrasztaránya is!!! meg ugye a 3D!!
    de az én véleményem az,hogy ha a plasma-mnak is ekkora lett volna a kontrasztaránya sztem oda vert volna ennek! ( plasma 3.000.000.-1 , LW4500 7.000.000-1 )
    de mindenki másra esküszik mindenki a saját tapasztalatát fogja neked isteníteni, én imádtam a plasma-t el sem adtam áttettem a másik szobában, nálam még mindig plasma a top!! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák