Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz Klara_ #81912 üzenetére

    Nem kell semmit kínlódni ezekkel a boxokkal. Én is kb. a nulláról indultam, de hót egyszerű volt minden (az S905/S912 topik összefoglalója gyakorlatilag végigvezet mindenen, és a hozzászólásokra, kérdésekre is hamar jön válasz).

    Maga a LibreELEC telepítés pár perc volt, bekonfigolni a KODI-t megint pár perc, gyakorlatilag a legtöbb időt a filmek rendszerezésébe öltem bele, mert egy füsttel meg akartam csinálni azt is (már régóta váratott magára) :)

    És megy minden, 90mbps bitrátás filmek (gigabites box-on nagyobbak is), mindenféle audio és video kódolás, hangsáv váltás, felirat kezelés akár egy gombnyomással (be lehet pl. olyanokat lőni, hogy file beállítástól függetlenül mindig egy fix nyelvvel és tetszőleges felirattal induljanak a filmek). Automatikus borítók, előzetesek, filminfók, nagyon jó paraméterezhetőség mind lejátszásban, mind általános működésben. Netes felület, plusz pöpec mobilos alkalmazások a vezérléshez és a menedzseléshez. Nem kell DLNA szervert futtatni, sima NFS/SMB megosztással mennek a tartalmak PC-ről, NAS-ról, mobilról, mindenhonnan. Rengeteg addon elérhető, stream szolgáltatások is mennek, sőt, akár még torrentezni is lehet rajtuk. Ja, és nem utolsó sorban a képminőség is jobb, mint a beépített lejátszókkal. És a MicroSD-n futó LE-Kodi mellett még ott van egy teljes értékű 6-os Android a belső tárhelyen, amit megint rommá lehet bővíteni. És még sorolhatnám...

    Mindez egy ~12 ezer forintos kütyün. Én őszintén nem gondoltam volna, hogy ezek ennyire tuti kis masinák. :)

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák