Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz SkyLine3000 #76593 üzenetére

    Ez tiszta sor. Valakinek bejön, valakinek nem. De egyértelműen kijelenteni hogy "senkit nem érdekel", ez már kicsit meredek.

    Én sem nézek elvetemülten mindent 3D-ben, de nem mondom hogy nem szeretem. Mert tetszik hogy van mélysége a filmnek, nem egy sík valami. Én meg épp a 4k-val vagyok jelen pillanatban így hogy 1 fillért sem ér plusz költségként... parasztvakításként, szomszédok előtti menőzésként, vagy csak mer meg nem kell. Persze tudom, ez változni fog nálam is idővel, de valszeg a piac miatt... Mint anno a "pixelháború" a fényképezőknél.

    Sőt, full hd tv-im vannak, de még így is elég a 720, nem kell az 1080. Ennyi. Tudod, a pap meg a papné (vagy a lánya :D ) Engem a tartalom inkább érdekel mint a csillivilli (lehet a win10 is ezért tetszik jobban mint a win7? :D )

    Arról már nem is beszélek hogy 42colon kb 2-2,5 méterről hiába van a látószögben az egész tv, mikor konkrétan figyelsz egy sarokban lévő képet/eseményt, már lemaradsz a többiről. Akkor mi van egy nagyobb tv-nél??? Nem várnak a képkpckák hogy minden egyes részletet vizslass jobbról-balra (Persze tudom a sok ******-nak nem az számít mi van a képen, hanem hogy mekkora az a kép.... ;] Látszik is hogy manapság nem filmeket készítenek, hanem "látványt". Ami kell a ****--nak )

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák