- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
kelepce #61926 üzenetére
Sziasztok! A "Milyen tv-t vegyek?" topic-ban már lassan hülyének néznek, így ott fel sem merem tenni a végső döntés előtti utolsó kérdést. Lényeg, hogy nagy nehezen kiválasztottam a 42LB671V-t, de már nem lehet kapni szinte sehol. Ma sikeresen rendeltem nagy nehezen, erre szóltak a boltból, hogy még sincs.
A kérdés: Próbáljam meg valahogy beszerezni (az előbb linkeltek 2 boltot is, csak a megbízhatóságnak kell utánajárnom), vagy nem járok rosszabbul a 42LF652V-vel sem? Erre már gondolom az LG topic biztosabb választ tud adni
Amit saját fejből összeszedtem: idei, WebOS újabb, gondolom SoC jobb (bár fene tudja), 10.000Ft-tal olcsóbb. Cserébe nem 2.1 (és nem tudom, mennyire van ez rossz hatással a hangzására), nincs Magic Remote (mondjuk amíg nem veszek, ezt telefonnal tudom pótolni, van rá app), illetve a talpa sem tetszik. Amit nem tudok: a képminőség, a szolgáltatások, illetve egyebek, ha vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- YouTube
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest