Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Leki78

    tag

    válasz #94529552 #54910 üzenetére

    Csak ha számlán van a pénz és a kis faluban nincs automata akkor kényelmesebb az utalás. Egyébként valóban állítva lehet csak szállítani, az én dobozomon volt egy papír piros nagy betűkkel CSAK ÁLLÍTVA SZÁLLÍTHATÓ! felirattal az atomtv-s fickó nagyon odafigyel mindenre. Előző nap felhívott és közölte, hogy a futár akármit is mond ki kell bontani a csomagot, hogy a szállítás közben nem-e sérült. Ha hajthatatlan a futár hívjam fel őt és majd beszél vele.

    Valaki írta, talán te Pumma, hogy fontos szempont, hogy legyen raktáron az adott készülék. Hát szerintem ez a legfontosabb, ha nem akartok úgy járni mint én a 220volt-al. Több mint 20nap a rendelésre várva + egy hét mire méltóztattak a lóvét visszautalni.

    Egy kérdés: milyen program/ beállítás kell ahhoz, hogy androidos mobilról lehessen a tv-t irányítani? Próbáltam két programot is, de a tv-t nem találja. Wifivel kapcsolódik a TV a netre és a telon is be van kapcsolva a wifi.

    [ Szerkesztve ]

    Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24

Új hozzászólás Aktív témák