Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz direwolf #54458 üzenetére

    Én sem szítani szeretném az indulatokat, de engedjétek meg, hogy reflektáljak a történtekre.

    Az ezoterikus résszel sajnos teljesen egyet kell, hogy értsek kedves kolléga. Most olvastam csak vissza kicsit jobban, hát mit ne mondjak. Half-OU-ra vegyünk mede8er-t mert az Asus nem tud 3D-t és egyéb gyöngyszemek. (tévedés ne essék egy iszonyat jó player, de Half-OU-ra NE vegyen mede8ert! aki ilyet tanácsol annak halvány lila gőze sincs arról, hogy miről beszél!) Sokszor az ember vesz egy mély levegőt és vissza sem ír inkább a sok butaságra és reméli, hogy vavalaki majd veszi a fáradságot és kijavítja.

    A személyeskedést és a szitkozódást viszont tényleg nem ártana kerülni. Főleg úgy, hogy mostanra heti rendszerességgel megtörténik.

    Lacielvtárs: értem én, hogy szubjektív véleményt alkottál az sbs mint 3D formátum általad érzékelt térhatásáról, a probléma ott volt, hogy ha visszaolvasod amit írtál azt tényként kijelentetted és tanácsoltad, h ne az out, hanem a az sbs-t nézze. Ez így ebben a formában tényleg javítandó mivel az állításod valótlan. Lehet példálozni másnak is, hogy nem így van, ehelyett inkább az alaposabb és hiteles forrásból történő informálódást javasolnám. Nem kötekedni akarok, de épp elég butaság hangzik el itt mostanában, ne írjunk feleslegesen még többet.

Új hozzászólás Aktív témák