Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nunder

    őstag

    válasz poli27 #53987 üzenetére

    Ezt nem csak poli27 kartársnak címzem, hanem úgy általában mindenkinek, csak a 650V témához akartam inkább hozzászólni.

    Hogy van az, hogy ezelőtt 4 hónappal ezelőtt, akárki írta be a fórumba heteken keresztül, hogy egy megbízható, jó minőségű TV-t szeretne 130-40 ezer magyar forintért annak kivétel nélkül az LB650V TV-k lettek ajánlva. (Azért nem tudom előbbről, mert nem volt aktuális a vásárlás és csak akkor kezdtem el nézelődni.) Ha több a keret, akkor legyen a 670 vagy 671, de csak ha tényleg van rá keret, de annyival nem tud többet, annyival nem szebb a képe stb.

    Az utóbbi hetekben meg olyan szintű gyűlölet övezi a szériát, hogy hogy az elképesztő. Nem hiszem el, hogy abban a pillanatban nem volt még senkinek sem ilyenje, vagy ne látott volna már kiállítva ilyet, hogy objektív képet tudott volna adni a készülékről. Egyetlen darab negatív hozzászólást nem láttam akkor a csetben, rohantam is venni, hogy ha már az ember kiadja a pénzét egy TV-re, akkor az legyen jó. És ha ennyien ajánlják, az csak jó lehet.

    Megvettem, kicsit lassúcska ugyan, egy picit talán felhős is, de teljesen használható, imádom, és azóta is a nappali éke. Azonban vannak itt jó páran akik szintén az itt olvasottak alapján vették meg a TV-t és ki jobban, ki rosszabbul járt ezek szerint. És mivel nem egy 500 forintos eBay-es kacatról van szó, sokakat érzékenyen érintett az esetleges kellemetlenség.

    Nehezen hiszem, hogy egy éve piacon lévő széria a kivonási időszakban lesz totálisan gyári hibás. Ha eddig is volt vele gond, akkor az hogy nem derült ki? Nem érzi ezt más is egy kicsit furcsának? Tényleg ennyire jó volt és elrontották a gyártást vagy valami? Mert ha nem, és eddig is volt vele bőven probléma, akkor toll a fülébe az összes olyan fórumtársnak, aki a 650V mellett kardoskodott.

    Írom ezen sorokat abban a tudatban, hogy a pénzemért én speciel egy remek TV-t kaptam, a kis hiányosságai és hibái ellenére is. A felhősödéssel ami a sarkokban jelentkezik én speciel együtt tudok élni, a lassúcska menü meg ilyen. Volt pár gyengécske Androidos telefonom, ott is hasonló volt az élmény.

    Ezen irományt nem sértésnek szánom, pusztán szeretném kikérni a nagyérdemű véleményét a dologról. Uff, szólottam :R Elnézést a litániáért...

    “It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

Új hozzászólás Aktív témák