Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • closedown

    csendes tag

    Tegnap szerettem volna a TV képét beállítani rendesen így fél évvel a vásárlás után. Állítgatás közben felhúztam magam, hiszen bármilyen TV-adóra kapcsolom, az folyamatosan változó képet mutat, hol ilyen, hol olyan és képtelenség az egyes beállításoknak a fokozatai közötti különbséget látni lehessen. Ehhez valami nagyon jó minőségű statikus nagy felbontású kép kellene nem?? Ti hogyan csináljátok?? Volt olyan opció, aminél semmi különbséget nem láttam, de lehet, hogy egy másik jellegű műsornál már szembetűnő lenne, de akkor meg már nem tudnám, hogy melyik beállítást kellene visszaállítani.

    Egyébként létezik valahol valamiféle lista, hogy melyik beállításnál milyen hatást lehet módosítani? Ez nagyon hasznos lenne, mert ha valami nem tetszene a képben, egyből tudnám, melyiket kellene megváltoztatni.

    Egyébként többször elhangzott már itt is, hogy a Direct LED-es kijelzőnek nem homogén a képe, foltosodás látható rajta. Hát nem tudom, hogy vak vagyok-e vagy pedig kurvára kifogtam, de többször volt már olyan, amikor szinte teljesen homogén felületeket láttam a kijelzőn és egyáltalán nem volt foltos, nem is nagyon értettem, hogy ti hogy lehettek ilyen elégedetlenek vele. Egyébként egy 42LA620S-ről van szó. Anyósoméknak 47LA620S van, az is ugyanilyen szép képet ad.

Új hozzászólás Aktív témák