Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz Morris #52329 üzenetére

    Tévézés, filmnézés közben mi a lassú? Nincs 10-20 mp-ünk elindítani egy filmet, nem értem azért a problémát. Érdekes, itt még nem volt problémád a tévével, kicsit túlzásnak találom ezt a változást, ahogy most vélekedsz.
    Bemásolom az írásod, hogy tudd miről beszélek.

    "42"-es plazmáról váltottam. Eredetileg egy 50"-es plazma volt a cél, de a növekvő kereslet miatt egyre magasabbak a használt készülékek árai. Így ez a verzió kiesett.
    Mivel a hálóban is van egy LG LED monitor/tv (aminek a képe nagyon szép), úgy döntöttem, hogy legyen LED.
    Sokat gondolkoztam rajta, hogy melyik készüléket válasszam. Tervben volt a Sony is, de mivel egy sarok állványra szánt készüléket kerestem, így ebben a kategóriában csak max 47"-est tudtam választani. (108cm széles). Márpedig a méret sokat jelent. A korábbi 42"-es plazmához képest ha nem is sokkal, de jóval nagyobb.
    - Szolgáltatóm: Digi kábel TV
    Az első dolog ami szembeötlött számomra, hogy sokkal szebb képet nyújt mint egy plazma. (Lehet köpködni, meg csodálkozni, de komolyan, rájöttem, hogy nekem nem jön be a plazmák füstös, sötét képe). A készülék világos szobában is el tudja látni feladatát. A HD csatornák képei egyszerűen csodálatosak. Öröm nézni a pl a NatGeo/Wild HD-t. A színek élénkek, a kép tűéles!
    A kijelzőn statikus tartalomnál (teljes képernyős fekete és teljes képernyős zöld) észrevehető egy minimális felhősödés, de a normál használat során ez csak egy emlék marad. Mondjuk az szerintem nem normális, aki jobbára ilyeneket néz!
    Futball meccseknél talán észrevenni ebből egy kicsit, de csak akkor ha az ember keresi. Engem abszolut nem zavar, nem is keresem. Egyszerűen csak élvezem a műsort.
    A menü lassú. Eleinte nagyon zavart, de aztán rájöttem, hogy állandóan nem nyitom meg. Így ki tudom várni olykor azt a pár másodpercet.
    Boot idő, szintén néhány másodperc. Okostévé, ez van.

    Smart részét nem próbáltuk, de nem is foglalkozunk vele.
    A 3D nagyon frankó! Nekem kimondottan tetszik. Egy hátránya van, a kijelző mérete ebben az esetben kisebbnek tűnik.
    Hang: Teljes mértékben elfogadható. Semmi problémám nincs vele. Gyári beállításon használom.
    Kép: Tökéletes! Szintén a gyári beállítás a nyerő.
    A MM-ban vettem, drágábban mint a web-shopokban, de a helyi gariztatás miatt nekem ez mindenképpen megérte. 5 év garancia van a tévére. (ajándék volt plusz 3 év)
    Természetesen pixelhiba mentes, gyári csomagolású, bontatlan terméket vásároltam."

    Az hogy meghibásodott pont a tiéd, a te szempontodból az elég szerencsétlen dolog, de hát ez van. Nincs mit tenni. Több szerencsét a mostanihoz!

Új hozzászólás Aktív témák