Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz DarthSemo #46421 üzenetére

    Hali!

    50lb671v-t nyúzok már pár napja, ami gyakorlatilag ugyanaz mint amit te írsz csak 50 colban.

    Az OS gyors, és könnyű kezelni, a Magic Remote pedig parádés a sima távvezérlőkhöz képest.

    650V-vel szemben én felhősödést, "koszos" képet nem tapasztalok. Plazmáról váltottam, ahhoz képest a fekete természetesen gyenge, de nem bántóan, és az SD adások sem olyanok mint plazmán, de az árához mérten és az LCD-khez mérten szerintem rendben van.

    A Direct Led háttérvilágítás miatt egy gyengesége van, az pedig az, hogy a sarkoknál kevesebb a háttérvilágítás. Beállításokkal lehet kompenzálni, de a sarkoknál (csak a sarkoknál) sosem lesz teljesen homogén a kép, 100%.ban sosem fog megszűnni. Film nézés közben nem észrevehető, nem zavaró szerintem, az elején bosszantott (plazmánál nem volt ilyen), de 2-3 nap után ahol addig figyelted ott is megszokod, vagy nem legalább is én megszoktam. PH-s vagy Geeks-es képeken a menüben lehet látni (LB730 teszt), ott meg tudod nézni a mellékelt képeken, hogy miről is van szó. Eddig Kb ez az egy negatívumot tudom mondani, illetve, hogy a True Motion gyengébben van megvalósítva mint Panánál az Inteligent Frame Creation (SD anyagnál vettem észre, hogy többet hibázik mint a Pana), de ez szoftveres történet és am sem feltétlenül javallott a használata, ha nem akarsz szappanopera hatást.

    A 3D, na az szerinte Pazar! Lehet, hogy sokan az aktív 3D-ra esküdnek, de szerintem jelenleg az LG TV-k vernek szerintem mindent 3D-ban. Az meg, aktív vagy passzív mindenki nézze, meg, hogy melyiket bírja, mindegyiknek meg van az előny és a hátránya is, nekem egyértelműen a passzív jön be a villódzás hiánya miatt.

    Szerintem nem rossz választás. Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van állunk rendelkezésedre :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák