Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Watt25 #37902 üzenetére

    Csak ez nem így van eladva. Mint írtam, naív módon nem néztem utána. A másik dolog meg: nem hibá(s)t keresek, hanem leírtam, hogy ez így sz@r. És tök mind1, hogy minek a hibája. Az pl. tök jó, hogy a BO2-vel megy, de akkor valójában "igazából" hány játékkal is megy? Most vagy én vagyok béna, vagy nem tudom, de nem találtam ilyen listát...tehát akkor ez egy jó, és értelmes szolgáltatás? Mellé 'szták a két szemüveget, csak használni nem igazából tudom mivel, de legalább nagyon jól mutat a dobozon a felirat, meg a leírásban a + sor.

    Tehát kövezz meg, de ez így szerintem továbbra is egy sz@r. Ha nem BO2-zöm, akkor mégis mi a rákot csináljak a szemüveggel? Ennyi erővel egyszerűbb lett volna a BO2-höz adni a szemüveget, nem a TV-hez. És lehet mondani, hogy ez nem a TV hibája, hanem a játékoké, de kb. olyan, mintha veszek egy univerzális távirányítót, amit egyik TV sem fogad el. Nem a távirányító hibája...a távirányító tökéletesen működik, csak a TV-k nincsenek rá felkészítve...arról nem tehet a távirányító gyártója, hogy a TV-k szarul vannak megcsinálva. Ja, csak ez nem így működik...szerintem.

    Bocsánat, de ebben a leírásban sem látom, hogy azon kívül, hogy a játék osztott képernyős legyen, kell bármi más is hozzá:

    Két játékos, egy képernyő - szimultán megjelenítés
    A Dual Play, a Cinema 3D technológia alapján továbbfejlesztett szolgáltatás, amelynek segítségével Ön és barátja teljes képernyőn játszhat osztott képernyős videojátékokkal, úgy, hogy mindkét játékos saját játékfelületet – a másik játékosétól eltérő képet – fog látni azonos időben, azonos TV képernyőt nézve.*

    * A funkció használatához két játékost támogató videojátékok szükséges, amelyet a csomag nem tartalmaz.

    Forrás.

    Tehát akkor nem tudom...a Killzone osztott képernyős, tehát ezzel működik. Igen, működik, ahogy írtam is, de a végeredmény egy rakás sz@r. Most akkor, ha ez így az LG szerint rendben van, akkor nekem meg rendeben van a véleményem a technológiájukról. Ki az az elmebeteg, aki a 100+ cm-es megjelenítőjén ekkora trágyával kínozza magát?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák