Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    Hali mindenki
    Első tesztek a wayteq fuso tv stickről.

    Meggyőző, jó kis cucc, sajna üröm az örömben, a távpiszka akksija halott, így csak addig működik, amíg rá van dugva a töltő kábel. :O holnapra ígérik az újat helyette.
    Egyébb iránt könnyű, és jól kézreálló kis mozgásérkékelős cuc, kb olyan mint a medzsikrimót. :K
    Sajnos az akku 3,7 voltos lapos alu tasakban felforrasztva a panel közepére a tvirányítóban, szal esélytelen az otthoni csere, komolyam rombolás nélkül.
    van hozzá dögivel kábel, ha nem akarunk rá hubot, vagy hdd-t akazsztani, akkor sima usb/ micro usb kábellel a tvről is elvan, de van egy usb +usb female csati, amivel a töltőfejhez csatlakoztatva hálózatról is etethető, így a female csatira akaszthatunk aktív hubot, innen tölthető a távpiszka, ésa HDD meghajható így is.

    Maga a stick, HDMi-n csatolva, pc módban, eddig hibátlan, fuso gyors, és stabil, a böngészők jók, több lapos módban is klasszisokkal gyorsabb mint a tv sajátja. alap beállításként a fuso automatikusan indítható a háttérben, bekapcsolás után, ez sem fogja meg különösebben a vasat, ha közben másik appokat is futtatunk.
    Flash 11 támogatott, és frissíthető, csakúgy mint a robotos hardwer.de van rajta külön gyári youtube app is.
    Sajna azt tapasztaltam, hogy a beágyazott videók estében néha kicsit lassú a betöltés, és ha kiteszem teljes képernyőre, majd vissza, akkor időnként csak hang van, a kép "elveszik". Elvben van rá frissítés, még nem töltöttem le, távpiszka nélkül nem megy.
    Sajna a simplinkkel nem tudtam összehozni.
    DLNA beépített fájlkezelő és a letöltött xbmc nem szereti a Nero media home 4-et, így a megosztott filmeket nem olvassa be.
    Laptopról, universal mediaserver, +win8 kombóban működik, van hangsáv váltás, és felirat váltás, bár csak 1 filmmel tudtam még tesztelni, mert én már a többit "kiheréltem" hogy a tv belső lejátszója ne akadjon ki rajta.
    Nagyjából ennyire jutottam, szóval aki nem szereti a kompromisszumokat annak erősen ajánlott egy ilyen

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák