Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca0

    addikt

    válasz sz.z.csicsi #25336 üzenetére

    Csíkozást nem látok! Darabos mozgás előfordul gyors függőleges vagy vízszintes kameramozgásnál, de nagyon ritkán. Ha egy filmnél ilyet tapasztalok, akkor átváltom a képüzemmódot játékgépre és szinte megszűnik a jelenség. Egyébként meg egy 1,5 órás filmnél azt a 10-20 mp-et igazán el lehet viselni... cserébe viszont oldalról is teljesen jó a képe az IPS panelnek!
    Írod, hogy SD tartalomnál nem az igazi... hát nem! De ki az a mazoista őrült, aki analóg csatornákat néz egy ilyen tévén?!? A digitális SD tartalom pedig a forrás minőségétől függően fog megjelenni! Ha egy vacak, konvertált adást nézel, akkor az vacak is marad! Én néhány hónapig néztem az SD HBO adást kábeltévén. Gyakran nyomogattam az info gombot, hogy megnézzem a felbontást, mert nem akartam elhinni, hogy nem fullHD!
    Ha valaki ezekkel nem tud együtt élni, az vegyen egy jó CRT-s tévét! Vagy plazmát. Egy fokkal jobb az analóg megjelenítése.
    Én az analóg csatornák miatt mondtam fel a kábeltévé szolgáltatást és váltottam tányéros UPC-re!
    A szerviz tényleg nem a legprofibb az LG-nél, bár a többiekről sem hallani túl sok jót! Az előző tévémben (LW5590) 2* cseréltek alaplapot. Egyik hiba megszűnt, más előjött. Amikor egy harmadik hiba is előjött felhívtam őket és mondtam, hogy kíméljük meg egymást egy újabb alaplapcserétől, küldjenek egyből csereigazoló utalványt! Mondtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy 3 csere után kérhetem.
    Nem nagyon tetszett az ügyintézőnek, próbálkozott egy darabig, de nem hagytam magam. Utána eljöttek a tévéért, adtak egy csereigazolót. A boltban visszakaptam a pénzemet és már vettem is egy újabb LG-t, egy 47LM620-ast. Nem bántam meg és szerintem ők is jobban jártak!
    Úgyhogy én mindenkit bíztatok, hogy ne hagyja magát megvezetni, nem egy ropi áráról van szó!
    Mindezt látatlanban mondom, mert nem tudom, hogy te milyen csíkokat látsz. Lehet, hogy nekem nem elég jó a szemem ilyesmi meglátásához, de lehet, hogy csak te vagy túl igényes.
    Lehet, hogy csak nekem volt szerencsém az ügyintézést illetően. Mindenesetre én nem hagytam magam lerázni, ha 1 hétig nem történt semmi, hívtam őket megint! De nem csak a központi számot, hanem a szerelőt is, aki a panelt cserélte (külsős szerelőkkel, szervizekkel dolgoztatnak).

    Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S

Új hozzászólás Aktív témák