Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Ronam #111995 üzenetére

    Hahó, nekem teljesen ugyanez történt anyós tévéjével, kb. 5 éves a tévé. Írtam az LG ügyfélszolgálatnak, kb. ugyanezeket írtam meg nekik, plusz le is fényképeztem a tévé képernyőjét, és kértem őket, hogy adjanak egy hozzávetőleges javítási árat, mert ha csak panelcserével lehet megoldani, ami mondjuk 90.000 forint, akkor csak annyit vagyok hajlandó a tévével csinálni, hogy a legközelebbi lomtalanításig félrerakom. Ha viszont esetleg 10-20 ezer forintból javítható, akkor megérheti elvinni a szervizbe.

    Csak annyit válaszolt az ügyfélszolgálat, hogy vigyem be a tévét a szervizbe... :) Mivel az LG szerviztől kb. 1 percre dolgozom, holnap szerintem személyesen bemegyek, és megpróbálok valami értelmes szervizessel személyesen beszélni, és megtudni a lehetséges költségeket, mielőtt a tévét akár egy centit is arrébb raknám. Ha lesz bármi eredménye, akkor beírom ide.

    @fornettisuti: Sajnos csak a legfontosabb kérdésre nincs válasz, hogy vajon mennyibe kerülhet a javítás. Értem én, hogy egészen biztosat csak akkor tudnak mondani, ha látták a tévét, de azért valami előzeteset mondhatnának. Annak idején amikor a Sharp tévém elromlott, akkor küldtem a Sharp szerviznek egy fényképet a tévé képernyőjén látható csíkokról, akik kerek-perec megírták, hogy ez bizony panelcsere, és 85.000 forintba kerül. Mivel ez egy 32 colos HD ready tévé volt, akkoriban ezért a pénzért egy pont ugyanilyen új tévét lehetett volna venni, szóval lomtalanításkor iktattam a tévét a megfelelő helyre.

    Egy tévé nem egy telefon, hogy csak úgy berakom a zsebembe és beviszem a szervizbe. Pláne nem egy 50 colosat.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák