Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kuyarashi

    őstag

    Rendeltem egy fekete kemény tokot Aliexpressről a D802 készülékemre. Elég jól be is vált, ezért anyum F320K telefonjára is ilyet akartam. Meg is jött, szép fehér, stb., de a telefon egyik oldalon elállt a készüléktől. Az én telefonomra sem hibátlanul passzolt, de jobb volt a helyzet. Anyukám telefonjára próbálva az én tokomat, szintén nem tökéletesen passzol, de jobb, mint a fehérrel. Ebből következett, hogy a tokkal is gond lehet és az F320 háza nem egyezik maradéktalanul a D802-ével. (Legalábbis a mi esetünkben.) Szóltam az eladónak, aki készségesen kiküldött még egy fehér tokot. Ráákérdeztem, hogy ezeknek F320-ra is passzolniuk kellene-e, de erre nem kaptam egyértelmű választ. A hangvételéből viszont az jött le, hogy F320 = D802.
    Most jött meg a cseretok', de nagyjából ugyanaz a helyzet, mint az első körben. Már nem fogok parádézni az eladónak, de most van 2 fehér tokom, amit nem tudok felhasználni. Szerencsére csak kis összegről van szó.
    Az egészet csak azért írtam le, hátha segítek másnak ezzel. Egyébként szerintem részben az F320K utángyártott kijelzője miatt van ez.

    [ Szerkesztve ]

    iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

Új hozzászólás Aktív témák