Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RapaNui1

    aktív tag

    Csábító ez az ajándék, de meg fogom várni a júliust hogy leszállítsák a bricklink készleteket és megkapjam a pontjaimat, akkor talán majd rendelek valamit ha lesz dupla VIP pont, 2-3 gwp és pontokért elérhető értékes ajándék, addig hanyagolom a sah-ot.

    Egyébként én még mindig számítok április májusban egy hatalmas 30% körüli akcióra, mint tavaly és remélem a nagy készletek közül benne lesz a Természettudományi múzeum, a Gringotts bank, és az Orient expressz, míg a kisebbek közül a Viking falu, Középkori város és a Hamupipőke, Londoni telefonfülke, Düne készletek, de ha ezek közül csak a fele jön be már annak is örülnék.

    Aztán ott van május 4-e. Remélem az új kicsi sw szetteket meg akkor be tudom húzni valami akcióban valahonnét, gondolok itt a 3 hajóra R2D2-ra es a Tantive diorámára.

    Tavaly is elhamarkodottan megvettem mindent ami kijött márciusig utána meg április májusban csak kapkodtam a fejem az akciók és árak láttán.

    Idén remélem nem követem el ugyanezt a hibát, gyűjtögetek addig és ha mégse jön be a számításom még mindig megvehetek mindent utána is.

    Addig is nekiállok az Ecto-1 nek, a Középkori kovácsnak, meg talán a London busnak, majd meglátjuk, de ott van a Lombház meg jo pár szett még talonban. :)

    Talán addig veszek még pár sor 25. szériás minifigurát.

Új hozzászólás Aktív témák