Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • backdraft81

    csendes újonc

    válasz HUN_Sector #75330 üzenetére

    Én nem 10 évet írtam, és a hozzászóló sem, hanem egy év alatt 10 darabot adott el dupla áron. Az azért már nagyon nem azonos azzal, mint amit Te írtál.

    Még pár gondolat, aztán én tényleg nem akarok ezzel foglalkozni: Szinte mindenki, aki ezen a fórumon van, így én is, adtam már el LEGO-t, de nem ez mozgat a LEGO-val kapcsolatban, hogy ez gyors pénzszerzés, vagy hasonlók. Esetenként előfordul, hogy eladok valamit, de akkor is azért főleg, hogy hely szabaduljon fel, mert van egy új kedvenc, amit szeretnék megvenni, vagy egy régi árából finanszírozom a hobbimat. Ha esetleg nem bukok rajta, még jobb, de nem azért szerzem be, hogy évekig tároljam bontatlanul, és hogy majd jó pénzért eladjam.
    De mindenki azt csinál, amit akar, csak szerintem ne itt adja elő, hogy milyen hülye volt sok embertársa, amiért dupla, vagy még magasabb áron veszi meg tőle pár hónap elrakás után. Mert ez azért nem agysebészet és nem is kellett hozzá feltalálni a spanyolviaszt. Egyszerű kalmár /nepper/ szellem és ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák