- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
o-O, ez milyen cucc már' o-O
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
félisten
-
Fr0z3n
őstag
válasz szabonagyur #4807 üzenetére
Zsír. Saját találmány?
-
félisten
-
Fr0z3n
őstag
A vatera egy kalap trágya lett. Régebben jókat lehetett alkudozni, most meg semmi. Pár ezer ft-ot se lehet alkudni. Inkább ülnek a fölös cuccaikon, mithogy eladják?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Fr0z3n
őstag
válasz szabonagyur #4811 üzenetére
Igen, az lehet. Csak ugye én magamból indulok ki. Nekem ha valami eladó, és nem pofátlan áron akarják megvenni akkor vigyék.
R3ĐßuŁŁ: Lehet rajta ülni. De doboz nélküli készleten, ami hiányos, és bricklink szerint portugáliában van a legközelebb alkatrész.... Azért na.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na mi a helyzet népek? Semmi jó fogás senkinél?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
félisten
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz szabonagyur #4821 üzenetére
Én dilemmában vagyok jelenleg, hogy a Helicarriert vagy a Detective's Office-t építsem meg. Fáj a szívem kibontani őket
-
félisten
-
LÁZ
Topikgazda
válasz PR0JECTNR56 #4824 üzenetére
piros és sárga van nálunk is
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
a jövő7 folyamán valószinű, hogy a közelembe kerül 3 vintage (1200 alatti sorozatszámmal) techinc készlet patika állapotban, dobozzal, leirással, plusz trafó, mozdony, sinek. a 7végén lesz kép, és pontos készletszám is.
-
LÁZ
Topikgazda
itt vannak a cuccok, nem a lehúzás a cél, hanem a korrekt üzlet
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ma úgy keltem fel, hogy megveszem a Simpson házat. Sajnos nem találtam sehol jó dealt, szóval bolti áron kell megvegyem. Remélem megéri Asszony nagy Simpsons fan szóval kárba menni nem fog az tuti.
LÁZ Gyönyörű készletek !
-
félisten
-
LÁZ
Topikgazda
igen, lemaradt a legfontosabb info, bocsánat, szóval eladóak természetesen, egy barátomnál vannak jelenleg, segitenék neki eladni, mivel ő nem Legobuzi , egy amerikai ismerősétől kerültek hozzá a készletek, lehetőleg egyben, de a teknik cuccok mehetnek külön külön is
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
dime27
őstag
Egy kis gyors reggeli építkezés
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
jerry311
nagyúr
öröm boldogság. Versenyautó 1600-ért
-
LÁZ
Topikgazda
Nem titok, csak a sütis srácot - fecót - személyesen is ismerem, a két kisebbik teknikre 10et gondoltam/db, kb ezek az átlagárak a blinken és az ebayen, persze meg lehet szerezni olcsóbban is, de a posta legjobb esetben is +5k, szóval ezt tartom korrektnek. A nagyobbnak pedig 15-20k-t, ahogy néztem, tekintve, hogy patika állapot, dobozzal, leirással, sztem korrekt.
A másik pakkról egyelőre nincs sejtésem, hogy mennyit érhet az egész, lehetséges, hogy megy az ebay-re ahogy van.
-
xedos
addikt
Felrobbanok!
Gondoltam megpróbálok megépíteni egy 4WD autót 8435: [link]
Erre találkozok egy olyan elemmel, amit még soha nem láttam:
Néhány régi elem feláldozásával megpróbálom legyártani...
Szinte mindegyik készletben van egy-egy ilyen. Mintha az lenne a lényeg, hogy az a néhány elem miatt meg kelljen venni az adott készletet...[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
Ha két laposelemnyi vastagságot tudsz menni lefelé, helyettesíthető: van olyan, hogy 4 stud hosszú fogasléc, amit ráteszel egy 3 lyukú 4 stud hosszú régi típusú technic elemre, aminek a két szélső lyukába megy egy-egy ilyen pin-gömbcsukló pöcök. A másik lehetőség, ha a gömbpöcköket egy sorral előrébb viszed, a fogasléc aljára egy lapos 2x4stud elemet téve, de ekkor már nem 3lyukú klasszikus technicelemet teszel, hanem 1lyukú 1stud méretűt, hogy kompenzálja az előretolódást.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Pötyi
őstag
-
lord.lakli
őstag
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
nem találkozott esetleg mostanában valaki valahol Duplo lego akciókkal? Kislányomnak elkezdett tetszeni, szívesen játszik, velük, vennék még pár dobozzal, de semmi konkrét, bármi jó. Itt nálunk csak ilyen hipermarketek vannak, de ott nagyon drága sajnos
MZ/X
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest