Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • timar88

    tag

    Gratula. Én "csak" egy 3k elemes várat fejeztem be nem rég, amit ide is feltettem. Több 100 órám volt benne, szóval tudom mennyi munkát kell fektetni egy nagyobb moc-ba, főleg egy ekkorába. Tetszik a kidolgozottsága, a részletessége.
    Nem tudom hogy tervezted, mennyire speciálisak az alkatrészek, első ránézésre nem tűnnek annak. Én minden egyes elemet színenként ellenőrzök, hogy gyártják-e még. Azzal is nagyon sok idő mehet el. Itt a színnel legalább nincs gond.
    Ha meg szeretnéd építeni, akkor nem tudom, hogy közösségi finanszírozást mennyire eszik legoba. Nem tudom mennyibe lehet a moc, fél milla? Persze nagyon nem mindegy, honnan és hány helyről lehet beszerzni az elemeket, ekkora elemszámnál a szállítás is nagyon sokat dob rajta.
    Szerintem próbálj találni mondjuk 9 embert aki beleszáll 50 ropival és megépíthetik, meg náluk lehet mondjuk egy hónapot. Ha meg esetleg valahova kiállítják, akkor %-san kapnak a cashből. A szellemi jog meg a tiéd. Én legalábbis ezt próbálnám meg.

    Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email

Új hozzászólás Aktív témák