Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elektrotank

    tag

    válasz kbalage2 #41491 üzenetére

    Ha őszinte akarok lenni, ez a modell tervbe volt. Egyelőre csak volt, hogy lesz e, azt nem tudom. Használtan én is láttam már jó árban. Amit néztem, - talán te is láttad - ott a gyerek ezt a modellt és a Defendert házasította össze. Egész jó lett a végeredmény szerintem.
    A 42070 se volt rossz árba anno. Az is talán olyan 60 körül mozgott. Szerencsére a 42054-t (CLAAS XERION 5000 TRAC VC), ha jól emlékszem, 50-ért meg tudtam szerezni, gyakorlatilag újszerű állapotban. Régóta fájt rá a fogam és ha jól tudom, ezzel is lehet csodákat művelni motorizálás terén (láttam 1-2 videót).

    Bár "szebb" lenne úgy az élet, ha lennének a legónak olyan lehetőségei, melyekkel 1-1 technic szettet több verzióban is lehetne kapni: motorizált, nem motorizált vagy lehetne hozzá világítás. Így mindenki a kénye, kedve szerint választhatna. Így ezt a Zetrost mondjuk megvehetné valaki 40-50 körüli áron, aki mondjuk motor nélkül szeretné. Emlékszem, erről volt már szó a topicban.

    Ha már Defender, kicsit off. Kivittem múltkor a szabad levegőre. Jó áll neki ez a szín ebben a környezetben :D
    (no, biztos vagyok benne, hogy nem jelölnek a legjobb fotós díjra, de a p10 lite-l és az én "szaktudásommal" ennyi sikerült)

    [ Szerkesztve ]

    Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák