Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t256

    őstag

    válasz Zizi123 #34263 üzenetére

    Szia!

    Sajnos egy fajtiszta kutya nagyon drága. Érdemes nézegetni a menhelyek Facebook profilját. Mi egy Brie-i juhász keverék kölyköt fogadtunk örökbe. Nem tudom mennyire lesz hálás. A menhelyen csak kúszva közeledett hozzánk. Az utat autóval nagyon jól bírta. Egy hangja nem volt addig, amíg meg nem látta magát a tükörben. :)

    Osztogatja nekünk a puszikat, bújós. Ugyanakkor makacs. Egyik napról a másikra elfelejtette az "Ül" vezényszót és a nevét is. Egy jutalom falat felfrissítette memóriáját.

    A költségekről: Attól függetlenül, hogy a menhelyen csak az oltásainak az árát kérik el van mire költeni. Kell neki fekhely, játékok, tálak, tápja, állatorvosi vizsgálatok, oltások ha még nincs meg mind.
    A kajára számíts nyugodtan havi minimum 15000 Ft fix költséget.
    Ebben benne van a táp, jutalomfalat, rágókák.

    Ezen felül rengeteg idő és türelem! Én jelenleg, ha hazaérek éppen csak leveszem a kabátomat és a cipőmet, de a zoknimat már nem tudom levenni. Jön a kutyus, örül, várja a simit. Aztán kezdem tanítani.

    Szóval jól gondold meg, hogy van-e időd és pénzed rá!

    Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

Új hozzászólás Aktív témák