Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz volandy #31775 üzenetére

    DaDo halas hipoallergén kutyatáp összetétele: Dehidratált tengeri hal (min. 28%=930g hal= 93% haltartalom), kukorica, kukoricaliszt, rizs (min. 8%), stabilizált olajak és zsírok, előfőzött keményítő, szárított céklapép ( min. 2,5% ), cikória pép (frukto-oligoszacharidok FOS) lenmag ( Omega3 és Omega 6 forrás), mikrokapszulázott halolaj (Omega-3, EPA + DHA ) kondroitin szulfát és glükozamin (500 mg/kg), ásványi anyagok, rozmaring kivonat,tartósítószermentes, nem tartalmaz BHA-t, BHT-t, hozzáadott etoxiquint.

    Kukorica a második összetevő, a harmadik a rizs ami 6% (tehát a kukorica ennél több). Ez már eleve nem lehet középkategória, csak egyel alatta. Középkategóriában egyféle hígítóanyag lehet az is kutyabarát, rizs, krumpli, zab stb. Szép a húsmennyiség ami benne van, sok kutya megérdemelné az áruházas szemetek helyett, de ennek a reális ára valahol 8 ezer körül van 12 Kg-os zsákra vetítve.
    Mondjuk én olyan tápot aminek ilyen pofábamászó weboldala van eleve meg se vennék. A teleshopos szutykokat szokás így reklámozni.

Új hozzászólás Aktív témák