Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz AMn3t #4256 üzenetére

    Üdv!

    Ez nem egy szokványos külső ház az alábbi kis teszt alapján, hanem egy kétlemezes, JBOD funkciós modell. Illetve az is látszik, hogy bizony nem egy mai darab. Egyébként néhány információ nem ártott volna, mint például, hogy a HDD-k a gépben (SATA) / másik külső házban (USB) működnek-e rendesen. Valamint néhány infó a hardveres környezetről, illetve az OS-ről stb.

    Általánosan kb. azt lehetne mondani, hogy ki kellene próbálni másik USB-portban, másik USB-kábellel, másik OS (Live Linux) alatt azon a gépen. Illetve lehetőség szerint másik gépen, másik Windows alatt is. Valamint, ha az eszközkezelőben ismeretlen, akkor esetleg az eszközillesztő eltávolítása —► gép restart —► eszköz újracsatlakoztatása módszer is megér egy próbát.

    Szóval a fentebb említetteket jó lenne letisztázni, mert konkrét információk nélkül jobbára csak találgatni lehet. Ki tudja, lehet maga a külső ház szállt el, lehet a kábel stb. a hiba forrása. Vagy az is lehet, hogy azon a gépen valami miatt csak az adott OS nem kezeli rendesen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák