Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [HUN]NIMROD

    aktív tag

    Jé, mi ez a vergődés itt? Csak pár dolog gyorsan, mert látom nagyon be van ragadva a "tele hullaházak", meg mindenki lazán vette a génmódosító kísérletet: remélem még egy értelmi fogyatékosnak is sikerül levonnia a megfelelő következtetést a következő adatokból (keresd ki a KSH oldalán, én kovidiótáknak nem linkelek semmit, felesleges) : 2020 végére, ami a legszörnyűbb évünk volt, amikor nem volt semmi védelmünk, és az új, ismeretlen, halálos vírus szabadon tombolt (érzitek az iróniát, ugye?), összejött egy ~140ezres halálozás. Ami kicsit sem kiugró, 30éve is volt egy ilyen kisebb hullámhegy (emlékszik valaki akkorról hisztikére?). De hál'istennek a jótevőink előrukkoltak a csodaszerrel, és a következő évben már "fel lehetett venni", pedig le se esett a földre. Ennek hatására a járvány áldozatainak a száma visszaesett - ja nem: 90éve nem volt ennyi halott/1000 fő.
    És nem, nem a FB meg a pletyka, hanem amint már írtam: a saját tapasztalat. Nekem közvetlen ismerősöm, akinek kutya baja nem volt, csak besz.ratták, pár napra a szúrás után meghalt. Egy másik fél szemére megvakult, és amikor mondták neki hogy látod milyen hülye voltál?, azt válaszolta, hogy ha nem kapja meg, akkor még rosszabb is lett volna! Ez a kognitív disszonancia, nem bírja beismerni hogy tévedett. Egy harmadik lebénult a fél lábára, a melóhelyen azóta is folyamatosan extrém hosszan és sokszor betegállományban vannak az kísérleti alanyok, a normálisaknak meg kutya bajuk. A sportcsapatom gyakorlatilag szétesett, alig maradtunk, ott is megfigyelhető az arány. Toroczkai is csinált egy interjút régebben egy edzővel aki gyerekekkel foglalkozik, ugyanerről számolt be. Külön edzéstervet kell felállítani a két csoportnak, mert a szúrtak nem bírják a tempót és állandóan betegek. Az volt a konklúziója, hogy azok a szülők, akik elvitték megszúratni a gyereküket, szörnyű hibát követtek el.

    Na hagyjuk ezt, unlak már titeket.
    Sokkal érdekesebb KONTEÓ XD hogy elkezdődött az Éhezők viadala Oxfordban, "15 perces város" címen. A duma az hogy milyen "kényelmes" minden szolgáltatást elérni 15 percen belül, csakhogy mellette elektromos kapukkal el vannak választva a kerületek, és már figyelik, nehogy át merj menni egy másikba.

    +1: volt alkalmam kipróbálni az Egely-kereket, és működik. nincs benne semmi trükk, megvizsgáltam. Egy nagyon precízen kiegyensúlyozott, ultrakönnyű anyag tűtengelyen. A testen túlmenő áramlások hajtják.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

Új hozzászólás Aktív témák