Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syberia

    veterán

    válasz kpityu2 #1259 üzenetére

    Tehát 44 elhunyt pácienst, akik történetesen nem voltak mesterségesen immunizálva a kínai-amerikai lepra ellen, de mégsem bukkantak sokszervi gyulladás/szívkárosodás nyomára?

    A másik tanulmány pedig több mint 3 éve elavult, mivel azóta a kovid vírusa megszámlálhatatlan alkalommal új mutációkat választott a vakcina generálta antitestekkel szemben. Ezek az ellenanyagok egyre jobban vírus kezére játszanak, mivel az immunizáltak populációjában folyamatosan termelődnek a folyamatos újrafertőződések miatt.

    Az oltottak jelentős részének a szervezete képtelen sterilizáló immunitásra az antigén bevésődés (OAS) következtében, erre utalhat a ismétlődő teszt-pozitivitás.
    Eddig valóban nincs tömeges antitestfüggő-erősítésre utaló jel, de mi a garancia hogy egy shift következtében nem jön létre minden eddiginél rosszabb verzió? Oltott-oltatlan populációk nagyságrendekkel más súlyossággal élnének át egy ilyen hullámot szvsz, előbbiek esetében jól időzített antivirális terápia nélkül nem sok jóra számítok.

    (#1247) sztikac: Ha biológiát tanított neked egyetemben akkor valóban megéri a pénzét, a hozzászólásod arról árulkodik hogy teljesen fogalmatlan vagy ezen a síkon, már ne haragudj..

    [ Szerkesztve ]

    https://howbad.info/

Új hozzászólás Aktív témák