Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kurtzyx

    tag

    Estét!

    Remélvén, hogy errefelé többet tudtok a sárgafonokról mondani mint a cél [milyen telót] topicban, bemásolnám az ottani hszem.: //A telefonon FHD videókat néznék illetve zenét hallgatnék a lehető legjobb minőségben, valszeg 1 AKG füles/fejes segítségével.//

    Nézelődtem kicsit THL háza táján:
    Anno THL T100St már körbe szaglásztam így most a THL 5000re került a sor aminek 1 némileg erősebb hardver jutott 1 kevésbé szebb külsőben + egy 5000mah-es erőforrás. Valaki tud róla mondani némi véleményt/ tapasztalatot? így első ránézésre azért ez 1 elég combos akku 5''hez ahogy elnézem általában 2500-3000mah-s akkuk mennek.
    Amiket perpillanat nézegetek:
    Xiaomi Mi3: 3050mah
    Jiayu S2: 2000mah [igazán mutatós darab és ha 70-80kért adnák be is ruháznék rá de 98kt ezért biztos, hogy nem adok mikor ott a mi3 94ért hardveresen pedig kb a thlek szintjét (ha) hozza]
    THL T100S: 2750mah
    Lenovo K910: 3050mah
    Az eredeti terv szerint ugye nem mennék 100k fölé így a Mi3 32gbos verziója kiesik viszont a Mi3 16gbán nem biztos, hogy elférek + felvetődik a kérdés, hogy biztosan kell-e nekem FHD nézésre 1 adreno 330as gpuval szerelt vas ha nem akkor ott van még a mali 450 ami ebben a kategóriában is bőven előfordul viszont lentebb is és gondolom videózáshoz telefonok esetében is inkább a gpu kell mintsem a proci.
    Xiaomi Mi3:
    Pro: miui [ha jól tudom gyárilag, lévén elvben a két cég 1 és ugyanaz] , dizájn, erős hardver.
    Kontra: 16gb tárhely, esetlegesen fölös kiadás + gyári füles hiánya így fülest azonnal kell vennem nem ér rá később.
    Jiayu S2
    Pro: dizájn [de nagyon-nagyon :D] ééés kb ennyi :D
    Kontra: szvsz túlárazott, egy 80ks kategóriában már elgondolkodtató lenne, soványka telep
    THL T100s
    Pro: részben fém ház, dizájn, gyári rendszer témája, S2höz hasonló hardver lényegesen olcsóbban és van vmi fura vonzódásom a THL cuccok iránt nem tudom miért..
    Kontra: szimpátia ellenére nem igazán tudom hova tenni a gyártót, korrektnek tűnik ugyan de kitudja messze van Kína maradjunk annyiban.
    Lenovo K910
    Pro: LENOVO [egyéb kérdés?:D], dizájn, hardver valamicskével kellemesebb ár mint a Mi3 esetében
    Kontra: akárcsak a Mi3 esetében 16gb tárhely számomra szűkös lehet.
    THL 5000
    Pro: THL :D, 5000mah akku, gyári rendszer témája, árához mérten kellemes hardver, ha jól tudom akkor a kis listám egyetlen darabja ami 4.4.2es androiddal jön ezen felül pedig egy már-már indokolatlanul tartalmas csomag amit én speciel még nem sok telefonnál láttam.
    Kontra: Leginkább a T100Sel versenyez és be kell valljam azért szegényke a testvéréhez képest hangyáynit csúnyácska.
    Vélemény?

    Előre is kösz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák