Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz lumpy92 #89217 üzenetére

    Nem értek a busázáshoz de hozzászólók. :) Érdemes lenne vsz megpróbálnod ha fenekezel csak kosárral bejuttatni a kaját és lehetőleg lent bontson . Mert ha fenékre pecázol és dobálsz kaját ami esetleg vízközt már bont könnyen lehet ott lesz a busa de a mondjuk 5 méteres vízben 2 méteren és akkor fenekezhetsz. Lehet ezért nem fogtál pl ez csak egy lehetőség .

    Ha busázásra vetemednék én azt csinálnám bordás kosár jó nagy méret amibe fér kaja , akkora gombócot rá amit még a bottal lehet dobni, és olyan kajával ami lehetőleg lent fog bontani . Nem értek ezekhez a gyári busa kajákhoz de szerintem ha egy sima finomra darált kukoricacsíra pellethez adsz tejport vagy valami olcsóbb tejsavóport, vagy mi a búbánat amit takarmányboltokban adnak tejporpótlékként . Ki kell kísérletezni mi a nyerő arány "tejporból" hülyére fognád vele magad egy jó helyen.

    Ha keszeget vagy pontyot akarsz hungarocellel ott viszont nem felhőző kaja kell hanem olyan ami a kosárból nehezen oldódik és lehető legrövidebb előke. Drabális cuccokkal is komoly mennyiséget lehet fogni fehérhalból ilyen faék módon. Főleg a mostaninál melegebb víznél mondjuk nyáron kora ősszel.

    Na nem is busázok de osztom észt hogyan kellene. : )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák