Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz bandi0000 #1573 üzenetére

    Na úgy látom megelőztek a válasszal :D Ahogy írták, bár helyesbítenék a profi smokerek 6 mm -is falvastagságtól indulnak. De manapság fellelhető tartályok amik még elérhető halandók számára is az olyan 2 - max 4 mm falvastagságúak, szerintem a tiéd cirka 3 mm lehet, az is jó már kisebb sütésekhez. Nyáron nincs is vele gond csak ha már a levegő lehűl 10 fok köré vagy az alá.
    De ha ezt itt átolvasod akkor a kommentekben felhozzák a falvastagságot is.
    Amúgy érdekes mert a linkben is klasszikus amerikai offsetnek indul a móka és a végén egy könnyebben kezelhető reverse a végeredmény :D
    Nézd át a Feldon calculator -t is, de ara ügyelj hogy alaposan "alulra" vannak méretezve a levegő járatok és a kémény is :K Azt hiszem hogy az építős linkben is szerepel ez a hiba valahol, ők is bele estek abba a hibába. Ahogy nézem a tartályodat és ha fekvő offset vagy reverseben gondolkozol, akkor arra alapból kell egy 120 - 140 mm átmérőjű kémény cirka 70 - 90 centi hosszúságban ;)

Új hozzászólás Aktív témák