Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz #16729600 #23370 üzenetére

    Saját tapasztalat, hogy megvettem próba nélkül egy használt országútit. Becsületére legyen mondva, hogy az eladó korrekt volt, azt kaptam a pénzemért ami járt, olyan állapotban volt ami elvárható. Csak éppen a bringa mérete nem jó.

    Éppen csak annyival nagyobb, hogy hacsak nem a városban kószálok, hanem nagyobb távokat megyek, akkor elég kényelmetlenné válik. Nem jó úgy leszállni a bringáról, hogy fáj valamid. Ezért a kezdetektől csak munkába járásra (3 km), meg a környékbeli éttermek, kocsmák, kertmozik felkeresésére használom, mert egyébként nem egy drága bringa, ezt kevésbé féltem ott hagyni lelakatolva valahol. Az volt a terv, hogy apránként felújítom, de ez végül a méret mellélövése miatt elmaradt.

    Egyébként szerintem nagyon melléfogni nem tudsz ha a méret kalkulátort megcsináltad (én nem tettem anno). A bolti eladók is ezzel a módszerrel állapítják meg, hogy melyik jó. A kisebb eltéréseket (kormány túl közel, túl távol van, nyereg túl távol vagy túl közel van, hajtókarok hossza, stb) tudod korrigálni később. Ezek többsége amúgy is csak tekerés közben ütközik ki.

Új hozzászólás Aktív témák