Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Krisz79 #19411 üzenetére

    Hát Krisz, erre nemigen lesz ajánlatod ebben a topikban.
    Ez a 60k a keret, de újat, de még teló is legyen benne, hát ez... ilyen nincs.
    Még használtan is nehéz árkategória ez (tudom, először én is ennyiért szerettem volna biciklit használtan okosba, aztán szép lassan duplája lett belőle, ahogy kiműveltem magam a témában).
    Munkába járni és városban lezárni meg eleve nagy érték még a 60k is. Oda vmi értéktelen vackot vennék. Kivéve, ha ajtótól ajtóig viszed és felügyelet alatt lenne.
    Amúgy teló nem feltétlenül elengedhetetlen 100% aszfaltra. Mondom ezt úgy, hogy én a 80 mm-t tövig ki tudom használni városban. ;] De amúgy az aszfaltos városi menettulajdonságok általában nem indokolják a felfüggesztést, se a kéz védelme - az megy kis odafigyeléssel is: bár ha át akarnál menni minden kátyún és/vagy száguldozni szeretnél és kell a teló a jobb tapadás miatt mégis csak, akkor meg eleve magasabb (ár)kategóriában kellene gondolkodnod.
    Szerintem.

    szerk: az első dolog amit megtanul egyébként a kezdő bringás, ha kicsit is komolyan gondolja, hogy nagyáruházból nem vesz kerékpárt. Még Decathlon-ból sem (Se Hervis, se Intersport, se stb). Nem is annyira a minőség miatt, mert amúgy már vállalhatóak kezdő gépnek, sokkal inkább az áruk miatt. Decában vmelyik héten végigmentem a bringás részlegen, hát igencsak túl vannak árazva a bringáik. Hervis-ben régen jártam, mondjuk szerintem ott nem voltak elugorva az árak, a 100k körüli gépeik egész tűrhetőek voltak. Mondjuk öregapám is volt egyszer...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák