Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz zoli03 #18518 üzenetére

    Olvasgatok, olvasgatok. Webshopokat is böngészem, viszont mivel az alapokkal sem vagyok tisztában, ez tényleg csak böngészés, eredmény nélkül. Pl. hiába nézem az ebike-on a single-speed hátsó agyakat, milyen lyukszám, milyen peremtávolság, milyen csapágyazás kell nekem, azt nem tudom. De az olvasással nyilván majd ezek tisztulnak a fejemben. Addig jutottam ellenben, hogy felninek az Altrix Spidert írtam fel kis utánajárással. Na majd összeáll ez, időm van bőven.
    Összeget azért nem írtam, mert ha előbb képbe lennék az alkatrészeket illetően, legalább közelítően meg tudnám mondani, milyen végletek vannak (persze észszerűen, nyilván a teteje a csillagos ég, mint mindennek). De 100-150 beleférhet, habár nem vagyok a saját ellenségem, ha feleennyiből is megvan, nem mondok nemet.

    (#18522) hoffman_ : a kék agyakat, láncot leszámítva tényleg frankón néz ki. :) Mindenképp gondolj rám is, ha már ténylegesen eladó lesz.

    (#18524) brownus: egyrészt nem fixit akarok, másrészt nem vagyok az a kimondott biciklisfutár vagy agybeteg, randalírozó habitus, se a saját és mások testi épségének ellensége. A mostani bringámon is van küllőprizma, pedálokon prizma (ez mondjuk nem kötelező), hátulra prizma, lámpák nyilván este. Előre még nem került fényvisszaverő, ez elég friss kresz-módosítás, ha jól tudom, csengő meg nem is lesz. Ezeket ráadásul be tudom szerezni és fel tudom szerelni magam is, ezért (sem) tértem ki erre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák