Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • q1w21

    csendes tag

    válasz Talala #113859 üzenetére

    Szia!
    Ne haragudj, nem ismerem az előzményeket, de gondolom használt biciklit vettél és használat közben ráleltél egy hibára [(vagy nem tökéletes működésre ami talán hibának számít) (ami ebben a pakliban benne van)].
    Ki kellene próbálni vásárlás előtt a biciklit, de ha a próba közben te okozhattad a hibát akkor szopásos a dolog. Használt bringa vásárlás nagy lutri, főleg ha drága alkatrészekről van szó. Igazából teljesen szét kellene szedetni a biciklit egy szakszervizben, de ezt ki fogja fizetni ha mégsem jön létre a vásárlás? Igazából a vásárlónak kellene. De ilyenkor kiderülnek a hibák és az eladó talán ennek tudatában felújítja a bringát saját költségére, hogy könnyebben eladhassa azt. Na ilyenkor a vizsgálati költséget talán el lehetne felezni vagy nem.

    A költségek elkerülése érdekében lép érvénybe az önfejlesztő hadművelet, amikor átfúrjuk magunkat a neten. És igazából itt ért véget a biciklis karrierem! A kutakodásom során más egyéb dologra is ráleltem és itt ragadtam!
    Itt!!! Az internet előtt a fotelomban!
    Pedig ha kinézek az ablakomon, látom, hogy fúj a szél. És az bizonyos irányból hátszelet jelent, felhős az ég, de nem fog esni. Mi tart vissza? A kényelem, hallgatom a zenét és nőtt nagy pocakom.
    A bringás társadalom nevében kérlek titeket, ha rám találtok szavaitokkal, vigyetek magatokkal egy kis bringázásra.

Új hozzászólás Aktív témák