Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz trisztan94 #1398 üzenetére

    Az AJAX-os beléptetést csak azért vetettem fel, mert van, ahol ilyet alkalmaznak.
    Szerintem nem érdemes vele pöcsölni, még ha hűdecsicsa is, mert a legtöbb esetben a bejelentkezés után tök más lesz a felület, több link lesz elérhető, stb., most ezeket mind kliensoldalon frissítgetni amiatt, hogy bejelentkeztél, szerintem túl sok felesleges meló, nem történik semmi, ha speciel belépésnél lát egy oldalfrissülést a felhasználó. Persze ha ez a megrendelő kifejezett kérése, meg full AJAX-os felületet akar, akkor nem úszod meg a szarakodást. :)
    Egyszerű példakód meg nincs rá, mert ki tudja, Te milyen elemeket szeretnél frissíteni bejelentkeztetés után. Önmagában a bejelentkezés AJAX-szal pont úgy néz ki, mint bármilyen más, AJAX-szal elküldött form feldolgozása, csak belépteted a júzert, azt' annyi.

    Most így hirtelen fingom sincs, hogy oldanám meg szépen, mert ahhoz gondolkodni kéne, és ahhoz meg energiát kéne erre szánni, de most nem vagyok olyan állapotban. :DDD

    (#1399) Frigo :
    [link]
    "2. How do I install this?
    Um... are you stupid or something? Just attackclone the grit repo pushmerge, then rubygem the lymphnode js shawarma module – and presto!"

    :D

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák