Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gyulaszu #16858 üzenetére

    De archiválod mondjuk 1 nappal a valódi system archiválás előtt, vársz egy hetet, aktiválod, akkor aktiválástól folytatódik a countdown.
    Kollega 2018-08-27 19:59-kor volt legutoljára aktív (HA / Prohardveren is csekkolva), tehát neki az archivált hirdetésemet kellett, hogy értékelje. Hogy hogyan, azt nem tudom, mert ahogy írtam, én utána tettem jegeltté, s akkor egyből jött a rendszerüzenet, hogy engem értékelni akarnak .... néztem WTF?! :F
    Viszont ha megnézek más archivált hirdetést (amiről nem tudom, hogy a felhasználó maga archiválta manuálisan, vagy a system tette 30. nap után végleg archiválttá), azt én nem tudom értékelni, gondolom azért, mert 30. napot túllépte már.

    Kérdés, amit még nem teszteltem: Ha egy hirdetést Deaktiválok, akkor vajon pörög tovább a system 30 napos számláló, vagy csak azok látják, akiknek megvan a link a hirdetéshez, de a publikusság előtt el van rejtve?

    szerk1: Válasz: Igen, deaktiválás esetén is pörög tovább a system deadline...
    szerk2: Még manuális archiválás esetén is pörög tovább a system deadline...

    [ Szerkesztve ]

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák