Hirdetés

Aktív témák

  • cilo9

    aktív tag

    válasz Derse #13016 üzenetére

    Elolvastam azt az index-es cikket. Van benne elég sok hülyeség is, de tény, hogy az iGo nem azért indul lassan, mert gyenge a 3G, vagy mert sok a program rajta, hanem egyszerűen szarul optimalizálták a programot az iPhone-ra és tele van bugokkal. Attól, hogy 3Gs-en gyorsabban elindul, attól még ugyanolyan hibás a progi, semmivel sem fut jobban rajta, csak gyorsabban betölt a program. Márha betölt, mert 3Gs-en is előfordul, hogy csak 2-3. próbálkozásra indul el.
    Én használtam sima 3g-n restore után kb, csak a gyári programok voltak fent, és használtam 8GB-on, úgy hogy 6-7GB adat volt rajta túlynomó részt program és játék. És most használom 3Gs-en, csak a program elindulásának idejében látok különbséget.
    A Navigon navigációja, meg 3G-n is tökéletesen elindul, negyed annyi idő alatt, sokkal folyamatosabb a navigáció, érződik rajta, hogy iPhone-ra fejlesztették, az iGo-t meg "portolták", csak harmat gyengén.

    Persze lassulhat a 3G, ha tele van pakkolva programokkal, de nem olyan mértékben, hogy az zavaró legyen (főleg egy WinMobile-hoz képest), és ha nem JB-s, akkor még így is stabil a rendszer. Nekem legalábbis ezek a tapasztalataim, iPhone előtt használtam, HTC Diamondot, N78-at, és jópár WinMo-s PDA-t, de stabilitásban veri mindegyiket a 3G, sok programmal is. Gondolom nagyban köszönhetően a multitask tiltásának, de kell kompromisszumokat kötni.

    Szerintem mostanság ami stabilitásban és kezelhetőségben alternatíva lehet az a HTC Hero. Nyomkodtam a speedshopba, és hasonlóan jó a kapacitív kijelző (fényerő mondjuk gyenge), stabilnak tűnik, ésszerű, jól használható. De az is baromi drága.

    Kérdés: miért vennéd az iPhone-t, mi az az x dolog, amiért fel merült benned, mint lehetőség?

    Üdv, Cilo

Aktív témák