Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok iOs terén. Olyan fotórendezgető alkalmazást keresek, amiben minél egyszerűbben törölhetek átnézés közben.
Több száz képet válogatok le alkalmanként, és a gyári fotók app-ból való törléshez 3-at kell érinteni a képernyő különböző részein, az ennyi képnél már macera.
Esetleg egy sima fájlkezelő is jó lenne, amiben egyszerű a törlés és képes léptetni a jpeg-eket. -
-
istvan170
aktív tag
-
istvan170
aktív tag
Mov video fájlokat vettem fel, és kellene valami program iOS-re, amivel a képet, hangot szét tudom bontani. Tud valaki esetleg? Illetve mi az ajánlott videószerkesztő erre a platformra, fizetős is lehet.
-
istvan170
aktív tag
válasz univerzita #23065 üzenetére
Köszönöm, hogy kipróbáltad! Megnéznéd nekem azt is, amit kérdeztem? Én nem tudtam megcsinálni.
"Mov video fájlokat vettem fel, és kellene valami program iOS-re, amivel a képet, hangot szét tudom bontani. "
-
istvan170
aktív tag
válasz univerzita #23069 üzenetére
-
istvan170
aktív tag
Az Adobe Lightroom már importálásnál leméretezi a fotókat. Lehet ezzel valamit kezdeni? Eredeti méretben lenne szükségem a feldolgozott fotókra. Ráadásul nem is kérdez semmit.
Csinál itt olyat valaki, hogy nasról szerkeszt fotókat? Ezt sem sikerült egyelőre megoldanom. -
istvan170
aktív tag
válasz univerzita #23173 üzenetére
Köszi! Milyen progikkal csinálod mindezt? Leírnád a folyamatot? A visszamentést is. Esetleg komplett mappákat is szoktál így mozgatni (letölteni nasról, megszerkeszteni benne a fotókat, visszatölteni) vagy csak egyes fájlokat? Próbálgatom egy ideje, de nem az igazi. Snapseed például az egyetlen, amit eddig találtam, ami a 3-4 megás fájljaimból nem csinál 600-700 kb-osokat. Lightroom, iphoto kinyírja őket méretileg.
-
istvan170
aktív tag
válasz univerzita #23175 üzenetére
Ok, köszi! Ezeket megnézem, bár én kizárólag az iPad-del szeretném megoldani. De majd a DS file-lal visszatöltöm, csak abban meg idegesítő, hogy komplett mappákat nem tud feltölteni.
-
istvan170
aktív tag
Safarihoz nincs valami fordító, mint a chromeban?
-
istvan170
aktív tag
válasz vadászcsiga #23746 üzenetére
Kösz, hiánypótló nagyon.
-
istvan170
aktív tag
Üdv! Olyan appot keresek, ami lokálisan feltünteti a légszennyezettséget. Kvázi mint valami időjárás app, amerre járok, látom, hogy mi a helyzet.
-
istvan170
aktív tag
válasz Fuvaros #27339 üzenetére
Viccnek sem jó, de egyébként igen. Egy véletlen gyógyszer túladagolás miatt szétment az orrnyálkahártyám
Persze nem ezért kell az app, és már megszoktam, hogy nincs szaglásom.
Mondjuk azért kellett pár gázérzékelő a lakásba, ugye ez már nagyobb probléma.
Viszont tisztába tudom tenni a gyereket minden gond nélkül, úgyhogy van pro isKöszönöm a tanácsokat! Megnézem akkor az időjárás appokat, eddig a gyárit használtam.
-
istvan170
aktív tag
Olyan alkalmazást keresek amiben be tudom állítani, hogy mondjuk minden hónap utolsó napján egy adott időpontban riasszon. De nem olyan himi-humi módon mint a naptár, hogy egyet prüntyög, aztán vagy ránézek vagy nem, hanem úgy mint egy ébresztő, ami addig jelez amíg le nem állítom.
-
istvan170
aktív tag
Olyat, amit nekem kell leállítani, tehát nem marad figyelmen kívül. Kvázi, mint egy ébresztés. Mert a naptárakban ha beállítok így egy ismétlődő eseményt, akkor jelzi ugyan a naptárban, küld is valami hangjelzést az esemény kezdetekor. De az annyi, mint amikor jön egy mail, vagy sms. Nekem valami agresszívabb kell, hogy ne tudjam figyelmen kívül hagyni a dolgot. Minden hónap adott napján kell átállítanom egy gépet, de időnként elfelejtem
-
istvan170
aktív tag
Kösz mindenkinek, átnézem az ajánlatokat.
-
istvan170
aktív tag
Sosem használtam az iTunes-t, így lenne egy talán laikus kérdésem: Telefonnal rögzítettem egy hangfájlt. ...m4a fájlkiterjesztést kapott. Azt elküldtem magamnak a drive-ba, mert egy videó-hoz szeretném használni. De a videóeditor, amivel szeretném megcsinálni, csak az iTunes-ból tud behívni zenéket. Így bemásoltam oda. De a mac minin kívül se az iPad-en, se az iPhone-on nem jelenik meg. Az iCloudban megvan mindenhol. Mindent feljogosítottam, szinkronizáltam, de semmi. A fájlkiterjesztéssel van a baj? A mini simán lejátsza.
-
istvan170
aktív tag
Picit hosszú lesz, de ok. A szájbarágósságért pedig elnézést!
Ipaden csinálom a Gopro slice video editor-ral a filmet. Van benne jópár zene "gyárilag" amit lehet használni a videók alatt vagy képes saját zenét berakni iTunes-ból.
Felvettem a hangfájlt, amit szeretnék a film alá. m4a formátum lett, mint írtam, lementettem a mac minimre. Hogyan fog bekerülni az iPaden található iTunes-ba, hogy be tudjam tenni a videó alá?
Azt hittem, ha beteszem a mac mini-n az iTunes-ba, akkor az iPaden is ott lesz. De nem.
Tehát a kérdéseidre a válasz: Slice, és igen.
Köszönöm, hogy segítesz! -
istvan170
aktív tag
A waze hangja nálam visszatérő módon hiányos. Foszlányokat mond vagy semmit. Andrisra van állítva a navi és iPhone se a teló. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
istvan170
aktív tag
Úgy látom, hogy ha van az iCloudban több videó és kijelölöm őket, akkor már nem dobja fel a letöltés lehetőséget, míg egyesével megy. Ez érthetetlen. Külső alkalmazással esetleg meg tudnám oldani, hogy ne kelljen így?
-
istvan170
aktív tag
válasz univerzita #28398 üzenetére
Bocs, azt elfelejtettem írni, hogy iPad-re szeretnék letölteni az iCloudból.
Mellékesen - fényképekből sem tudok egyszerre többet. -
istvan170
aktív tag
válasz univerzita #28418 üzenetére
Nem, iCloudból. Tehát van az icloudban mondjuk 100 kép, meg 20 videó. Rá akarom tenni az ipadre, hogy leválogassam, szerkesszem, megvágjam. De nem tudom letölteni, csak egyesével.
-
istvan170
aktív tag
válasz univerzita #28421 üzenetére
Ööö, akkor harmadszor is leírom, hogy ipaddel. Vagy elbeszélünk egymás mellett?
-
istvan170
aktív tag
Üdv, ismét!
Olyan alkalmazást keresek, amiben útvonalat tudok tervezni térképen (iPad-en) és azt utána kml (vagy valamilyen hasonlóan ismert formátumban) meg tudom osztani.
-
istvan170
aktív tag
Tegnap szembesültem vele egy előadáson, hogy a gyári ébresztő akkor is jelez, ha a telefon oldalkapcsolóval van némítva. Illetve hívás közben is belecsörög a beszélgetésbe. Szerintem ez annyira nem normális, hogy meg kell kérdeznem, másnál is így működik?
-
istvan170
aktív tag
Üdv! Május végén jelentette be a Google, hogy a Maps-ben meg fognak jelenni a sebességgel kapcsolatos infók. Kamera lett, de sebesség korlát mutatása nem. Valakinél megjelent esetleg ios-en? Lehet erről tudni bármit?
-
istvan170
aktív tag
Pixelmator Pro ingyenes 24 órán át. Nekem iPad Air 2-n már nem megy, de újabbakon érdekes lehet. [link]
-
istvan170
aktív tag
Helló! Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az iPhone Google naptárjában látszódjanak az Apple naptár családilag megosztott bejegyzései?
-
istvan170
aktív tag
Adguardot használ valaki iPad-en? Van előfizetésem a Pro-ra, ami a telefonomon (iPhone 11) teljesen jól működik évek óta, de a napokban szembesültem vele, hogy az iPaden (AIR 2) nem. Leszedtem, visszatettem, állítgattam, minden ugyanazt mutatjam mint a telón, de nem blokkol. Ipadre mit ajánlotok, ami jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest