Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    Sziasztok!
    Sosem volt iPhone-om, most fontolgatom. Egy dolog érdekelne, amit nem tudok magamtól: milyen alkalmazással, vagy hogyan lehet iOS-en telefon beállítás profilokat kezelni?
    Arra gondolok, hogy jelenleg Androidon egy alkalmazással beállítottam néhány profilt, amik között egy főképernyőre kirakott widget-tel villámgyorsan tudok váltogatni, ráadásul minden este 8-kor automatikusan átvált Alvás profilra, reggel 7-kor pedig Otthon profilra.
    A profilok fő funkcionalitásai:

    Alvás
    Kijelző fényerő alacsonyra, hangok ki

    Otthon
    Közepes fényerő, hangok közepes hangerővel, Wifi be

    Kültér
    Magas fényerő, hangok nagy hangerővel, Wifi ki

    Autó
    Közepes hangerő, közepes-nagy fényerő, képernyő automaikus elfordítás be, Bluetooth be, Wifi ki, automatikus profilváltás ki (vezetés közben este 8-kor ne váltson át például Alvásra), Waze elindítás

    Valami hasonlót szeretnék iPhone-on is, gondolom valahogy megoldható. Mit javasoltok erre? (Azt biztosan nem szeretném, hogy nekem kelljen mindig kézzel állítgatnom a fényerőt és a hangerőt, a dinamikus fényerőállítást meg nem szeretem, hogy pl mozgó járművön olvasva hol sötétebb, hol világosabb a kijelző.)

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák