Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • legiaap

    nagyúr

    válasz wardemi #23711 üzenetére

    Akkor nézzük. A gyári billentyűzetnek pár baja van ami közül az egyik, hogy hiányos még. Tud szavakat felajánlani, de magyarul sajnos még nem. Ezt nagyon remélem hamarosan orvosolják. Még a thai kollégámnak is van szófelajánlás akkor nekünk is lehetne ennyi erővel. Nem tud szavakat sem tanulni ami szintén gáz. Nincsenek benne gesture-ök, na jó az iPadben van a felfele suhintással lehet ékezetet rakni azt ennyi.
    De mindezeket leszámítva sokkal megbízhatóbb, stabilabb és gyorsabb, mint bármely más külsős app ja és biztonságosabb is!
    Elég sok külsős billentyűs appot teszteltem és jók meg minden, de még mindig sokszor összefossák magukat, laggolnak, lassan jönnek elő, vagy elő sem jönnek vagy csak egy részük. Sokszor a spotlight résznél gyűlik meg a baj vele. Van amikor nekem egyáltalán nem jött elő, volt olyan is, hogy a settingben kiszedtem minden keyboard-ot csak a pl. swiftkey-t hagytam benn és egyszer csak gépeles közben fogta magát és átváltott gyárira...és ezekkel idén találkoztam. Nem kevés idejük volt javítani megjelés óta, de mintha b@lfaszok gyülekezete fejlesztené ezeket az appokat, vagy csak (ami reálisabb) az apple korlátozza őket nem kicsit és ezért ilyenek amilyenek. Állandóan jönnek a bugfixek rá de fogalmam nincs mit javítanak ha mindig szar.
    Szóval szerintem felesleges egyelőre az összes ilyen app. Egy idő után majd te is rájössz. Az elején még rózsaszín minden.
    ;)

    How are U today? Just kidding...I don't care!

Új hozzászólás Aktív témák