Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz ittakary #17812 üzenetére

    Ez az appok közötti együtt nem működés nálam kezdi kiverni a biztosítékot. --> az ios egy kalap sz@r! :W
    Nem is értem, hogy 2017-ben ilyen béna korlátokkal, hogyan lehet még termék piacon.

    A tököm tele van vele, hogy van egy fájl (felhőből persze), amit csak az adott progi lát. Persze ahonnan származik a fájl az az adott program bénán kezeli, ezért egy másik programmal kéne megnyitni, ami nem megy csak úgy simán, hanem át kell adni (import) neki. Az másolatot (imporot) megnyitja, szerkeszti ha kell és az persze a saját felhőjébe, vagy magához rendelve menti el (hiába icloud nem látják egymást) és, hogy az eredeti közegbe visszajuttassam ismét oda vissza kell importálni.
    Ez így röhelyes! Egyrészt a híres zártság összességében mégse érvényesül, de arra pont elég, hogy a használatot eszetlenül túlbonyolítja és fölös szemeteket hagy a rendszerben maga után, amiket lehet kézzel törölgetni.

    Nem igaz, hogy egy nyomva tartós módszerrel nem lehet kijelölni semmit, hanem külön edit és done gombokat kell nyomogatni, és persze a vissza a programokon belül is mindig máshol van (miért nincs vissza gomb, mint androidon), ami lassítja a használatot. Böngészőben a legyezés megy ugyan, de nem szeretem, mert egy legyezés jóval nagyobb és lassabb mozdulat mint egy ici pici gomot éppen megérinteni ahol amúgy is van a kéz.

    Maga az ipad, a hw tök jó, de az ios egy óriási nyűg, néha falhoz vágnám az egészet. :W

    Bocsi a kirohanásért, nem neked szólt, de ez a trükkös megoldásról és az apphoz rendelésről most elkaptak az indulatok. :O

Új hozzászólás Aktív témák