Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AxlRose

    csendes tag

    Sziasztok,
    Nekem a következő lenne a problémám: Körülbelül egy hónapja megszakadozik az internet így időközönként, majd a modem próbál konnektálni de egyszerűen nem sikerül. Majd olyan 10 perc múlva felenged 1 percre majd megint megszakad. De van olyan is, hogy egész délután nincs internet. Kicsit zavaró. (Én modemre tippelek elösször.)
    Comtrend CT-5071e nevű modemem van. Már rég kicseréltettem volna, csak egy a gondom vele... Mikor úgy körülbelül fél éve rendeztem át a szobámat siekerült kicsit megséríteni; konkrétan megrepedt,és az üvege kiesett, de azóta is működött rendesen az ominózus 1 hónappal ezelöttig. Ilyenkor mit lehet tenni?

    Ui: Ügye a modemen van 4 led (LAN, ADSL TX/RX, ADSL LINK és POWER). Nos, mikor próbál konnektálni az internetre, szokott olyat csinálni, hogy világít a lan és a power, majd ügye elkezd konnektálni az adsl link, eddig megvagyunk.. majd kigyullad az ADSL TX/RX (ez tart úgy max fél másodpercig), és elalszik a POWER, és miután elaludt a power az ADSL TX/RX is elalszik.. és ez ismétlődik. Ezalatt a folyamat alatt a LAN és az ADSL LINK világít folyamatosan...

    Válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák