Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    válasz dbius #30881 üzenetére

    UPDATE: A héten bementem szerződéskötés miatt.

    TV: Nem tudták megmondani mi miatt, de Hajdúböszörményben kizárólag kártyával vagy stb-vel fog menni a tv szolgáltatás, a többi szolgáltatási területtől eltérően nem fog menni ezek nélkül (telefonáltak is ezzel kapcsolatban és utána is csak ezt erősítették meg, de az okát utána sem tudták megmondani). Így kénytelen kelletlen, de egy kártyát kértem. Az első kártya ingyenes, a többi 500 Ft/hó.

    6900 Ft/hó lesz így az előfizetési díj (TV+NET+telefon) egy év hűséggel, epack mellett. (egyébként 7400 Ft lenne havonta)

    Nem volt szerződéskötési díj, ill. azt mondták, hogy a bekötéssel kapcsolatban sem fognak felszámolni semmit sem.

    DIGIONLINE: Erre is rákérdeztem, azt mondták, hogy erre is jogosult leszek, mivel lesz tv+net is egy szerződésszám alatt. Viszont egyelőre ügyfélkapun - bár már látom az aláírt szerződés szolgáltatásait - azt mutatja, hogy nem vagyok rá jogosult. Szerintem ezt vagy azért mutatja, mert még a bekötés nem történt meg, vagy pedig azért, mert valamit nem jól állítottak be az ügyfélszámomnál a szolgáltatások között. Mindenesetre megvárom a tényleges bekötést és ha azt követően sem fogom tudni használni, akkor ismét bemegyek, hogy nézzenek rá miért nem engedi aktviálni.

    Egyelőre nem kerestek telefonon időpontegyeztetés miatt a bekötéshez.

Új hozzászólás Aktív témák