Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackSoft

    addikt

    válasz ffodi #1919 üzenetére

    Hát kinézetre nekem is nagyon szépek a gigabyte lapjai, főleg azzal a narancssárga fekete kombinációval :)
    Az ASUS Bios az új Ivy-ra elvileg jó, nincs semmi gond vele. Az hogy lehet flashelni a bios-t proci nélkül egy nagyon jó dolog szerintem, de ha veszel egy boltban egy lapot, és ott veszel mellé egy procit, amit a bios nem támogat ami gyárilag rajta van a lapon, akkor simán mondhatod, hogy oldják meg ők. Nekik lesz procijuk, amivel elindítják, de az már nem a mi dolgunk, mi vásárlók vagyunk. :D

    Az extreme-nek az a ventije alapjáraton nem hangos, de nagyon sok visszajelzés szerint, ha nagy a tuning, és maxon megy a kis venti, akkor bizony legyűzi hangban a vga-t, ami alapon megy. Alternatíva a silent mode, vagy a teljes kikapcsolás, bár az utóbbi nem tudom mennyire effektív a lap életére tekintve.

    A másik, amit én is szeretnék megcsinálni, ha leszs mégegy vga-m, hogy levizezem a két kártyát, a procit, és a chipsettet a vrm-ekkel együtt. Akkor full kuss lesz az egész gépben 100% terhelés mellett is, és ráadásul nagyon hűvös is lesz minden alkatrész. Ezt azért döntöttem el amúgy, mert nagyon víz ellenes voltam, és nem akartam vizet tenni soha a gépre. Hát akkor most megteszem, megnézem milyen. Csak egyszer volt egy kis ideig egy összetákolt víz a régi i5-ös procimon.

    ---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------

Új hozzászólás Aktív témák