Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
na hiba megoldva.
Töröltem ezt a két sort a system.ini-ből
voice_key="hungarian_f2"
voice_path_hint="voice\v_hun_f4_zsuzsa.zip"így vissza állt jamesre és ezek után már engedte választani a többit!
Am bocs de még kettő kérdés.
Az egyik hogy láttam itt hogy csináltok külön mappákat a különböző gyártmányú térképeknek. Nekem úgy van hogy kelet eu az TM míg a nyugat eu az meg TA és csak a map mappába van belerakva. Ez így baj vagy ti csak praktikumból szeditek szét?A másik a benzinkutas dolog hogy van e valami 1.1-hez ami jelzi őket brand szerint mert nekem most olyan van fennt ami minden mást jelez csak a kutakhoz rak egy kútfejet!
Előre is kössz!
hotibi:ha kikapcsolni szeretnéd akkor egyéb/beálítás/forgalom és ott vedd ki a pipát a TMC vevő mellől!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest