Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz FoxiestFox #80895 üzenetére

    Bezzeg mikor betoltam a modkerbe, hogy nyithatnék-e egy TP-related alkatrész-cserélgetős topikot, ami szvsz állati hasznos lenne, látva hányszor kerül elő itt is, hogy kinek mije van, ki mit keres, ki mit hol látott stb, le lettem oltva a véres vizeletbe.

    Ezt én nyilván nem láthattam a modker-topik anonim jellege miatt (ugye, még akár saját pár hónappal azelőtti hozzászólásunkat sem láthatjuk már ott), de bennem is felmerült már, hogy a Thinkpad Baráti Kör topikját újra be kéne indítani, mint kötetlenebb off- és lokáltopikot. Lehet, hogy teszek ezzel kapcsolatban én is egy kört az elkövetkezendő napokban, meglátjuk, mi sül ki belőle.

    Az infó egyébként a Topikgazda-topikból származik, ahol én ugyan nem vagyok aktív hozzászóló, de követni követem.

    Francia91: félreértés ne essék, ez nem személy szerint neked szólt, nem a te hozzászólásodra reakció, csak most látom úgy, hogy kikristályosodott az említett topikban a hivatalos álláspont (meg itthon vagyok, gép előtt, van időm így este ezzel érdemben foglalkozni). :)

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák