Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Tim82 #76308 üzenetére

    Persze, komoly embereknek komoly procit. ;]

    Viccen kívül, ha megmakkan a lap, akkor azért fájó, ha mondjuk egy i7 2640M után mondjuk csak egy i3-asat találsz megfelelő áron. ;) Nem elég megvenni egyszer a drága procit, bármi gond van, veheted meg újra.

    Ami nekem leginkább nem tetszik a T420s-on, az pl. a csipszet hűtése (klaviatúrával), a kijelzőkábel és elvezetése, a procihűtő kialakítása (tisztításnál, cserénél jóval nagyobb munkának tűnik az S-esen).
    Nem mondom, hogy rossz gép lenne, de azért látszik, hogy nagyon alá kellett dolgokat rendelni a vékonyságnak, súlyspórolásnak.

    Akksiból tudom, hogy belemegy az Ultrabayos, csaképpen az +20-25K, ezenfelül máris nem akkora vele a súlybeli előny, valamint bukó az esetleges optibay is. A gyári akksija pedig csak 44Wh, míg a simában a gyári is 55Wh, a kilógós nagyakksi pedig 93Wh.

    (#76311) qnadam: Persze, nagyon csinos, könnyű, ergonómikus gép, ezzel nincs is semmi gond. :)
    Az akkuról amit írsz az OK, de most gondold végig, nekem a 93Wh kilógó akku mennyit megy el a normál T420-ról... 80-85%-ra szoktam tölteni, hogy minél tartósabb legyen, ami olyan bő 70Wh. Komplett délutánt elmegy így egy töltéssel, kb. sosem kell töltőt vigyek magammal, hacsak nem egész napos nyomkodás a cél.
    Ha kímélő módon próbálod használni a T420S 44Wh-s akksiját mennyit tudsz belőle? Mondjuk mindig csak 85%-ig töltöd, már csak 37Wh, és mondjuk törekszel rá, hogy azért ne 0-ig merítsd (azt se komálják túlzottan), mondjuk maradjon benne szűk 20%, szóval mondjuk 30Wh-val tudsz maximum kalkulálni, ami praktikusan eléggé soványka, és a valóságban ennyi sem marad, mert ez a vatta új, 100%-os kondíciójú gyári akksira igaz csak...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák