Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz FoxiestFox #65732 üzenetére

    Szerinted csak az 1080p ad képminőséget, szerintem pedig csak jobbat ad a 720p-nél, amiből nem következik, hogy hatalmas értelme van egy 1080p-nél kisebb felbontású kijelzőn kötelezően 1080p-t nézni, vagy hogy a 720p szar lenne -> nekem megüti az élvezhetőségi mércét, úgyhogy kissé értetlenül figyelem, hogy a "normál" használat kritériuma egy 1080p-nél alacsonyabb felbontású kijelzőn az 1080p videók nézése.
    (Én filmet eleve tévéképernyőn nézek és ott is olyan távolságból nézem, hogy a különbség marginális a 720p és 1080p között.)

    Másrészt meg eleve leírjátok, hogy egy kicsit optimalizálatlanul működő, resource-hog böngészőben akartok 1080p-t nézni és persze a vas kevés. Olyan apróságokról nem is beszélve, hogy a html5 sem épp egy hú-de-kiforrott szabvány és végképp nem megváltó a flash-hez képest.

    Nem utolsó sorban, 6 éves gépekről van szó, amit egyikünk sem 6 éve használ, hanem 1-2 éve, szóval minden bizonnyal nagy csalódás lehet most így hirtelen rádöbbenni, hogy esetleg van, amiben kompromisszumot kell kötni a használatában. :)

    Oké. Biztosan én vagyok az ufó. :)

    (Vigyázat, hozzászólásom nyomokban iróniát tartalmazhat.)

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák