Hirdetés

  • Computex 2024: Kingston mindenhol

    ph A mesterséges intelligencia futtatásához sok RAM kell – és ez nem kerüli el a Kingston figyelmét sem.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    Valaki segítsen, mert lassan agyvérzést fogok kapni.. :O
    Egy vodafone-os e220 modemem van, és kb 2 hete megpusztult. Az a hibajelenség, hogy rádugom a gépre, és win hangüzenet jelzi, hogy csatlakozva, felvillan az autorun, majd el is tűnik, és megint pittyanás a wintől, mintha lehúztam volna. És ha nem nyúlok hozzá, akkor ezt ismételgeti a végtelenségig :W
    Ha úgy csatlakoztatom, hogy nincs benne sim kártya, akkor simán elindul a connect lite, de ugye így sokra nem megyek vele. Jópár próbálkozás után, van hogy úgy is bejön, hogy bent a kártya, de nem talál hálózatot, ha kézzel rákeresek a hálózatokra legtöbbször csak a t-mobile, és a pannon van ott :Y Ha netalántán bejön a voda is, és rányomok arra, hogy csatlakozzon a hálózathoz, abban a pillanatban eldobja a gép a modemet.
    Leadtam szervízbe a vodához, 2 hétig náluk volt, tegnap hoztam vissza, mellette a jegyzőkönyv, hogy az általam tapasztalt hibát nem vélték felfedezni, tökéletesen működik, hazahozom, persze, hogy ugyan az mint volt :(((
    Pár jótanáccsal elláttak:
    -nem javasolják a hosszabbító kábel és az előlapi usb-re való bekötést(1 éve használom 3 méter USB kábelen, most jut eszébe, hogy nem megy vele? Nemhiszem tehát dolog kizárva)
    -tárcsázó prog újratelepítése(mobile partner volt rajt, befrissítettem a vodásra, és ők is frissítettek, gépről minden törölve, ujrarakva, semmi változás)
    -hardvereim ellenőrzése/eredeti win megléte újratelepítése(2 hete vettem új alaplapot, vele egyidőben telepítettem jogtiszta win7-et, és pár napig ment is vele, tehát ez sem lehet)

    Ezenkívül próbáltam egy másik gépen xp-vel, a saját gépemen win7 x64 és ubuntu alatt is, ugyan az.

    Valakinek ötlet??

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák