Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devid_81

    nagyúr

    válasz tgeri #1482 üzenetére

    Nekem is ledob ha nem csinállok "semmi" adatmozgást, de már nem szűnik meg a kapcsolat a szoft és a modem között.Viszont ha bedobsz egy netrádiót folyamatos zenével, akkor szakadás mentes, tudom ez csak foltozás, de eddig erre se volt képes a az E272 (nekem).
    Tömörítést soha nem kapcsolok mert webezéssel foglalkozom, minden bitnyi adatra szükségem van, legyen lassabb a net, nem érdekes számomra. :)
    Visszafordítani?Szerintem reinstallnál ugyanúgy megkérdezi majd szeretnéd-e a tömörítést, ámbár nem próbáltam még ilyen okból újrarakni.
    A csomagolt szoft is ugyan ez elvileg, de ami 100% az a tömörítetlen 111.2 megás.
    Itt is van lehetőség saját APN beállításra, csak új profilt kell létrehoznod és nem lesznek elcsúszott, szétesett weblapok stb.
    A magyar voda lapra valóban nem jutott még ez a szoft, nem is érdekes, majd behozzák a lemaradást.

    Még egyszer összesítve :
    Nem teljes gyógymód az USB lekapcsolós hibára ez a szoftver, átmenetileg jó
    Ha valaki garanciás ügyintézésen töri a buksiját akkor inkább ezzel próbálkozzon, mert ugyan ilyen modemet kap vissza a gyártótól kb 3-4hét "garanciális javítás" után és ugyan ezzel fog küzdeni.
    Ez ugyanis ez firmware gond, amíg nincs javítás addig ez lesz csak.
    Van lehetőség arra, hogy ne E272 modemet kapj vissza "javítás" után de ahhoz kérvényt kell mellékelni és a huawei szervizbe nem nagyon foglalkoznak vele sajnos, de azért van lehetőség másikat szerezni egy maréknyi szerencsével.

    Kitartás! :)

    ...

Új hozzászólás Aktív témák